KOST UW PRAKTIJKVOERING ONNODIG VEEL TIJD? HET KAN SNELLER, EENVOUDIGER EN ZELFS BETER

 

Sinds 1 september 2020 is de organisatie PraktijkCockpit samen gegaan met de AFAS-expert en accountant Van Oers Accountancy & Advies. Continuïteit is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarnaast zien we ook dat er behoefte ontstaat aan ondersteuning door een accountant of fiscalist. Deze twee punten willen we combineren. Hiermee ontstaat een team van 8 volwaardige AFAS-experts die u kunnen faciliteren met de innovatie in de Cockpit.

Wat betekent dit voor u?

 

De continuïteit in de dienstverlening is gewaarborgd. Daarnaast blijven Michel Verhoeven en Ellen de Haan uw eerste aanspreekpunt. De telefoonnummers blijven hetzelfde, de website blijft hetzelfde en de helpdesk blijft.

 

Inloggen kan vanaf nu ook via de website van Van Oers Accountancy & Advies: https://www.vanoers.nl/mijn-van-oers/. 

PRAKTIJKCOCKPIT

één compleet systeem waarin alle processen samenkomen.

 

Grip op al uw bedrijfsprocessen door één geïntegreerde softwareoplossing.

 


Het resultaat?
Inzicht in uw praktijk waardoor er weer rust en ruimte ontstaat
om te doen waar het werkelijk om draait:
meer tijd voor de zorg en de klant staat weer centraal!

 

24/7 toegang

Vanuit de cockpit heeft een gebruiker toegang tot allerlei informatie van de praktijk. Deze informatie staat in de Cloud - het is realtime en je kunt het 24/7 en van elke plek gebruiken. Een gebruiker heeft toegang tot dat deel van de cockpit waartoe hij of zij geautoriseerd is.

 

Gemak

In de FysioCockpit benadert u deze ogenschijnlijk complexe materie op een eenvoudige manier. Uw startpagina is overzichtelijk, met duidelijke koppelingen en heldere buttons gebruikersvriendelijk ingericht.

 

Wat levert het op?

Kort gezegd ontzorgt de FysioCockpit uw praktijk. Door het overzicht en inzicht krijgt u rust en ruimte om te doen waar het uiteindelijk om draait: betere zorg. Uit verschillende business-cases blijkt bovendien dat praktijken die inmiddels met ons systeem werken stevige kostenbesparingen hebben geboekt. 

 

Praktijkcockpit in 1 minuut

 

 

Voordelen op rij

Belangrijke stuurinformatie

Werken met PraktijkCockpit levert u een scala aan voordelen. Het automatiseert alle administratieve processen, waardoor u eenvoudiger en efficiënter werkt. Het geeft u overzicht en inzicht in belangrijke stuurgegevens. 

 

 

 

Tijd voor beleid en sturen

Houd overzicht en inzicht in belangrijke stuurgegevens. U gaat geld en tijd besparen en u houdt meer tijd over voor sturing en beleid.  

 

Processen automatiseren

Met de PraktijkCockpit automatiseert u met één softwarepakket de administratieve processen van uw bedrijf.

 

 

 

E-HRM bespaart tijd

Medewerkers kunnen hun eigen gegevens inzien en zelf acties opstarten; zij kunnen o.a. loonstroken, jaaropgaven, verlof aanvragen en verzuimcijfers vinden. Selfservice voor medewerkers. 

 

 

Grip

Eenmalig legt u de gegevens vast. Daarna heeft u actuele managementinfo, workflows structureren het werk en u heeft grip op uw processen. De software is flexibel, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en helpt u geld en tijd te besparen.

Inzicht met Dashboards

 

De data wordt op een overzichtelijke manier samengebracht met behulp van dashboards.

Inzoomen en filteren op de informatie die u wilt zien!