HuisartsenCockpit

Pilot gestart voor de HuisartsenCockpitHuisartsenCockpit

Vanuit één scherm alles overzien en benaderen wat in je praktijk speelt. Dat is het idee achter de HuisartsenCockpit. Met één druk op de knop realtime inzicht in alle  managementinformatie, personele processen, financiële zaken en projecten ziet u in één oogopslag. Hier ziet u een voorbeeld hoe dat eruit kan zien. Met heldere tegels, overzichtelijk, kortom u heeft inzicht in uw praktijk waardoor er weer rust en ruimte ontstaat om te doen waar het werkelijk om draait: meer tijd voor de zorg en de klant staat weer centraal! Leest u ook eens het artikel dat in februari is gepubliceerd in De Eerstelijns: Het toekomstperspectief van de huisarts: Aanpassen of verdwijnen?! 

Na het succes van de FysioCockpit is er in het najaar van 2016 een pilot gestart met een aantal geïnteresseerde huisartsen. Wilt u op de hoogte worden gehouden? Neem dan contact met ons op.
De wereld verandert. Verandert u mee?

Met de HuisartsenCockpit regelt u uw bedrijfsvoering. De voordelen op een rij


 •  Digitale efficiëntie De HuisartsenCockpit maakt een einde aan versnipperd gearchiveerde (papieren) informatie in mappen en kasten.  
 •  Overzicht vanuit één scherm Vanuit één scherm ziet en benadert u met een simpele klik uw bedrijfsprocessen: van financiën tot verlofoverzicht.
 •  Inzicht De HuisartsenCockpit koppelt en integreert informatie uit facturen, contracten, abonnementen en geanonimiseerde data uit uw EPD.
 •  Sturen Door de kracht van het NU - geen gedateerde, maar real-time informatie - kunt u tijdig ingrijpen en zo nodig bijsturen.
 •  Beschikbaarheid De HuisartsenCockpit staat in de cloud en is dus altijd en overal beschikbaar; waar u ook bent en wanneer u ook inlogt.

Wat wint u hiermee?

 • De voordelen van de HuisartsenCockpit zorgen voor een gezond businessmodel van uw praktijk. Wij rekenen u dat graag voor. 
 • Voor uzelf wint u tijd en creëert u rust wat ten goede komt aan de sfeer en het plezier in uw praktijk. 
 • Wie uiteindelijk profiteert is degene waar het om draait: de patiënt.

Wie gebruikt de cockpit? 

 • Het nieuwe en innovatieve systeem ziet eruit als een cockpit, gebruiksvriendelijk ingericht met tabs en tegels voorzien van duidelijke icoontjes. Alle medewerkers van een praktijklocatie zijn gebruikers van de cockpit, maar niet iedereen kan hetzelfde zien. Afhankelijk van rol en functie is iemand geautoriseerd tot dat deel wat voor hem of haar relevant is.  

Wilt u meer weten?

 • Als u meer wilt weten neemt u dan contact op, wij komen graag bij u langs voor informatie op maat. Kijk ook eens bij antwoorden op veelgestelde vragen.
   Financiële gegevens

 • Alles in termen van opbrengsten, kosten, dus géén patiëntgebonden informatie, dat blijft veilig opgeslagen in het HIS.

  HRM

 • Denk daarbij aan werkroosters, verlof en verzuim, functionerings- en beoordelingsgesprekken, overeenkomsten, salarisadministratie. Ook individuele targets zijn inzichtelijk, evenals de kosten en het daaruit voortvloeiende rendement.

Abonnementen en onderhoud van gebouwen.


  Documentbeheer

 • Beroepsstandaarden, vergaderingen met notulen en actiepunten, meerjarenplannen, procedures, vakliteratuur, kwaliteit en audit, etc.

  Materiaalbeheer

 • Denk hierbij aan alle middelen die in de EHBO-kamer voorradig en geregistreerd moeten zijn qua houdbaarheid. Dit geldt tevens voor alle medische apparatuur.           Novivex is partner van de HuisartsenCockpit 


PraktijkCockpit

regelt uw bedrijfsvoering

PraktijkCockpit

Klokkenlaan 35 -  5175 NV  LOON OP ZAND

076 - 300 11 10

PraktijkCockpit

brengt rust en plezier