FysioCockpit

Het ontstaan van de FysioCockpitFysioCockpit

In de zomer van 2015 kwamen een aantal fysiotherapeuten - praktijkeigenaren en managers -  en AFAS Software bij elkaar om problemen te inventariseren en oplossingen te bedenken voor de bedrijfsvoering van een fysiotherapiepraktijk.

Waarom? Omdat zij ieder op hun eigen manier bezig waren in spaarzame uurtjes (avonduren en in het weekend) met agenda's, spreadsheets, tabellen, facturen en eigen documenten; vaak versnipperd gearchiveerd in mappen en verspreid over verschillende harde schijven. Met de vraag wat wil je eigenlijk bereiken, kwamen de fysio's aan met zaken als rust, plezier en overzicht dat actueel is. Efficiënter werken, in- en overzicht bij alle processen en kostenbeperking. Met tijdwinst en rust in het hoofd (alles is onder controle) als neveneffect. En... niet onbelangrijk: weer plezier op de praktijkvloer en in het ondernemerschap.

Onder leiding van AFAS-Expert Michel Verhoeven is er in het najaar van 2015 een pilot gestart met een representatieve groep van fysiotherapiepraktijken - in grootte (qua fte's en aantal locaties), wel en niet gecertificeerd, uit heel Nederland - die begin 2016 is afgerond en geëvalueerd. De deelnemende fysiotherapeuten en hun medewerkers zijn enthousiast en positief.

De landelijke vereniging van fysiotherapeuten steunt dit initiatief. Wilt u weten of de FysioCockpit ook iets voor uw praktijk kan betekenen, neem dan nu contact met ons op.PraktijkCockpit

brengt uw praktijkvoering van 

een 6 naar een 9 !

PraktijkCockpit

Klokkenlaan 35 -  5175 NV  LOON OP ZAND

076 - 300 11 10

PraktijkCockpit

levert rust, plezier en real-time

inzicht in uw praktijk