PraktijkCockpit

Welkom op de website van de PraktijkCockpit. Hier vindt u informatie over het ontzorgen van uw eerstelijnspraktijk met hulp van softwaretechnologie


Bekijk het filmpje


De PraktijkCockpit in de praktijk

Stelt u zich eens voor:

Geen gedoe meer met avondvullend lijstjes bijhouden, maar met één druk op de knop inzicht in uw praktijk. Alle managementinformatie, personele processen, financiële zaken en projecten ziet u in één oogopslag. Met heldere tegels, overzichtelijk, kortom u heeft inzicht in uw praktijk waardoor er weer rust en ruimte ontstaat om te doen waar het werkelijk om draait: meer tijd voor de zorg en de klant staat weer centraal! 

Uw praktijk is ontzorgd met de PraktijkCockpit !
Deze unieke PraktijkCockpit hebben wij als partner van AFAS Software ontwikkeld voor de eerstelijns zorg om zo de bedrijfsvoering te optimaliseren! Zo is er speciaal gericht op de fysiotherapeut de FysioCockpit. Door de koppeling van AFAS met uw EPD ontstaat een klant en klare omgeving om de bedrijfsvoering optimaal uit te kunnen voeren. De medische gegevens blijven veilig opgeslagen. Interesse? Meldt u hier aan voor een vrijblijvende demonstratie 

De koppeling tussen AFAS en uw EPD maakt dat er een potentieel aan praktijken is die zijn zorg kan optimaliseren. Denk hierbij aan diverse beroepsgroepen zoals huisartsen, diëtisten, podologen, ergotherapeuten en diverse eerstelijns therapeuten. Op dit moment loopt er een pilot met de HuisartsenCockpitKlik hier voor meer informatie.

Bent u als praktijkhouder geïnspireerd en wilt u weten wat de PraktijkCockpit voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Film waar u kunt zien wat de PraktijkCockpit in de praktijk betekent.


Volg de PraktijkCockpit op facebook


Agenda    

13 december 2017 Eindejaarssessie Fysiocockpit


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief

Onze recente nieuwsbrief:PraktijkCockpit

brengt uw praktijkvoering van 

een 6 naar een 9 !


PraktijkCockpit

Klokkenlaan 35 -  5175 NV  LOON OP ZAND

076 - 300 11 10

PraktijkCockpit

levert rust, plezier en real-time

inzicht in uw praktijk