Breng het plezier terug in uw praktijk !FysioCockpit stroomlijnt de bedrijfsvoering en maakt het werk leuker…


Bestaat er anno 2017 binnen de fysiotherapiepraktijken nog plezier in het werk? Vooral in praktijken die Plus- of HKZ gecertificeerd zijn, staat alles onder druk: van patiëntendossiers en zorgverzekeraars tot personeels- en kwaliteitsmanagement, administratie en omzetontwikkeling. Zelfs het verlenen van optimale zorg staat onder druk. Maar is dat niet waarvoor we het uiteindelijk doen?


Stelt u zich eens een omgeving voor waarin alle genoemde aspecten, en zelfs nog meer diensten, allemaal met elkaar verbonden zijn. Informatie en gegevens kunt u moeiteloos oproepen, controleren, uitwisselen en archiveren. Alles binnen handbereik, vanuit één cockpit… Dát is de FysioCockpit.


Overzicht

Werken met FysioCockpit levert u een totaalbeeld van de praktijk; wat speelt er, wat zijn de mogelijkheden? Hierbij kunt u denken aan het volgen van real time omzet- en praktijkkosten of de opbrengst per medewerker per patiënt. Vervolgens kunt u met een trendanalyse processen optimaliseren of proactief sturen op resultaat.

 

Gemak

Met FysioCockpit benadert u deze ogenschijnlijk complexe materie bovendien op een eenvoudige manier. Uw startpagina is overzichtelijk, en met duidelijke koppelingen en heldere buttons gebruikersvriendelijk ingericht.


Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten?

Regelmatig geven wij een presentatie van FysioCockpit. Op dit moment staat er geen Demosessie gepland. Wilt een demonstratie bij u in de praktijk? Neem dan hier contact met ons op 


Een greep uit de voordelen :

  • kosten- en tijdsbesparend
  • efficiënt
  • auditproof (HKZ en Plus)
  • gebruikersvriendelijk
  • sturen op cijfers
  • real time targets & omzetontwikkeling volgen
  • groei nieuwe patiënten overzien
  • behandelgemiddelden gepresenteerd krijgenPraktijkCockpit

brengt uw praktijkvoering van

een 6 naar een 9 !


PraktijkCockpit

Klokkenlaan 35 -  5175 NV  LOON OP ZAND

076-300 11 10

PraktijkCockpit

levert rust, plezier en real-time

inzicht in uw praktijk